marți, 15 octombrie 2013

Piatra naturala - potrivita oricarui stil


Ecologica, estetica si durabila, piatra naturala constituie unul dintre cele mai apreciate materiale de constructie, folosita inca din cele mai vechi timpuri si apreciata la fel de mult si in ziua de azi.
Piatra a fost întotdeauna privita ca simbol al durabilitatii constructiei. Nu degeaba ne uram unii altora 'CASA DE PIATRA', nu?

Într-adevar, piatra are calitati nenumarate atât tehnice cât si estetice. Frumusetea, rezistenta
si autenticitatea sa, sunt doar câteva dintre multe avantaje ale acestui material.

Produse din piatra naturala sunt mai durabile decât multe produse artificiale, de multe ori cu o durată de zeci de ani, cu foarte putină întretinere. 
Cu piatră naturală nu există griji cu privire la expunerea la substante chimice nocive in casa sau eliberarea lor în mediu în timpul productiei sau de ca eliminare de deseuri. De ce să investesti timp si bani într-o imitatie? Piatra naturala este un lucru real pe care produsele artificiale încerca să imite.

Cei mai multi oameni asociază piatra naturala cu amenajarile in aer liber. Cu toate acestea, piatra naturala se regaseste din ce in ce mai mult in finisajele interioare.



Piatra naturala ne va ajuta sa subliniem, sau chiar sa cream un decor clasic, rustic, urban, modern sau minimalist, cu siguranta sofisticat indiferent de stil. 

Stone Store, producator de piatra naturala ornamentala, va invita sa descoperiti ceea ce va intereseaza in legatura cu piatra naturala vizitand site-ul  www.amenajaripiatra.ro








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu